Linnéa

Refränger och fett tröttnar man på.

More then you know...

Kategori: Allmänt

Idol-Eriks skiva på högsta volym. Jag slutar aldrig överträffa mig själv i häftighet!

Varit hos Kadin och hämtat igen min telefon nu. Inte så många som saknat mig tydligen. SURPRISE! Har även snackat med Fader Hamberg. Hehe.

Fan, jag har fjärilar i magen. Var i hela friden kommer dom ifrån? Känner mig som en kär liten fjortis, fast utan att vara kär i någon. Kanske lite nerver för kommande resa? ;)

Nu ska jag spela Higher igen och sjunga så högt jag bara kan!

Let's play a lovegame.

Kategori: Allmänt

Hallå där!

Då var det söndag och julen är över för den här gången. Tack och lov!

Juldagen var trevlig. Jobbade fram till halv 7, dinerade julrester med mamma och Åsa, drack lite vin och kollade in På Spåret med Kadinskan innan vi drog vidare till herr Rune Karlsson för förfest. Jag var grym på scharader och krossade lite glas innan vi drog på Mittis. Väl framme fick jag den stora äran att byta lite saliv med ännu okänd kille(!). Sen stötte jag lite på Josh Harnett, snackade med grannen, dansade med min käre före detta rumskamrat Jonas och sen gjorde jag säkert en massa annant roligt också. Men gott folk, det bjuder jag på! Haha. Kul var det i alla fall. Igår mådde jag dock som jag förtjänade. Inte förrän klockan 4 hade jag krafter nog att ringa Kadin som fortfarande har min telefon. Rätt skönt att vara utan den faktiskt. Det blit liksom extra spännande idag när jag får tillbaka den. Hehe.


Nu dricker jag lite kaffe, mmmm...
Mamma sover fortfarande. Hon var ju ut på rullatordisco igår med sina tanter. Verkade som om hon haft det skoj i alla fall. Det är bra det. Även gamla tanter måste få ha roligt ibland ;)

Herregud, snart ska vi ju iväg på nyårsfirande och inget är planerat än! Måste nog ringa Fader Hamberg ikväll. Hon kanske vill följa med mig och spendera lite cash i Sundsvall imorgon. Det känns som om att jag måste införskaffa mig en klänning till. Hmm...Får nog suga på den karamellen ett tag. Först och främst måste jag ju få tag i min telefon. Och kanske äta frukost? Nä, såhär kan jag inte hålla på.

Hej då!

Hey there people I'm Bobby Brown!

Kategori: Allmänt

Tjena!

Då var den passerad då, julen. Trevligt, för nu återstår bara ett sjuherrans nyårsfirande bland renar och fjällstugor! LÄNGTAR!

Gårdagen var helt perfekt och helt utan julkänslor. Klev upp 11 och åt frukost i sällskap av Rockklassiker. Sen pysslade jag på lite här hemma inna jag drog en repa på Shell. Inhandlade diverse magasin och annat skoj. Har nog aldrig handlat så dyrt där. Hehe.

Gick hem och upptäckte att både mammas älskare och Anders Bagge hade varit hit med julklappar. Helt strålande! Av sin älskare fick mamma Robbie Williams nya skiva. Hon var så söt när hon öppnade sitt paket, som en liten 5-åring. Glad blev hon i alla fall. Däremot kunde hon inte komma på vem älskaren var. (Så är det när man har alldeles för många och inte kan hålla isär dom ;) ) Av Anders Bagge fick jag och mamma en gemensam julklapp: Eriks skiva! (Gladast vart nog jag ;) ) Den spelades minst 4 gånger om under kvällen. Verkligen skitbra skiva! Kvällen flöt på och mamma och jag pysslade ihop ett eget litet julbord med sill, hemmagjorda köttbullar, prinskorv, Jansson med mera. Detta julbord avnjöts i lugnan ro och vi skålade i bubbelvatten och Julmust. Resten av kvällen låg vi som två jästa sillar i soffan och bara tog det lugnt. Det var nog den bästa julaftonen på länge!
 
Dö sill i soffan.


Om en timme börjar jag jobba mitt sista arbetspass för året, sen har jag två veckors välförtjänt semester! YES!

Ikväll ska jag dricka vitt vin och ha det allmänt trevligt, kan hända att jag går ut och svänger mina lurviga också. Vi får väl se...

Ta hand om er och kolla inte för djupt i flarran ikväll. Vem vet, vi kanske ses?