Linnéa

Refränger och fett tröttnar man på.

Gott nytt då!

Kategori: Allmänt

Nu återstår bara 3 ynka timmar av år 2008. Jag har nyss ätit en god middag med min mor, duschat och ska snart slå mej ner i soffan och kolla på Notting Hill. Det blir en riktigt lugn nyårsafton för min del. Eller ja, typ hela kvällen har ju redan gått... Nä, nu ska jag umgås med min mamma och mysa i soffan. Vi ses nästa år peeps!

Gott Nytt År!

Anti happy new year

Kategori: Allmänt

Med tanke på hur mycket kaffe jag druckit idag kommer jag skita ner mej imorgon. Helt ärligt, jag avundas verkligen dom som ska jobba kvällen med mej imorgon. Höhö!

Nu ska jag tvätta av mej sminket och lägga mej och lösa korsord som den trogna pensionär jag är. Jag är fruktansvärt trött. Dessutom är boken (Flickan som lekte med elden för er som missat det) i ett oerhört spännande skede, vilket ger mej ännu en anledning att gå och lägga mej klockan 10 trots att jag har sovmorgon imorgon. Jobbar ett grispass från 13.45-21.00 och sen återstår bara nyårsafton innan jag är ledig i typ 5 dagar. Bara så ni vet kommer jag inte vara kontaktbar den kommande helgen. I ren protest ska jag sitta hemma i soffan med mängder av läsk på nyårsafton i min fulaste outfit och i skitigt hår. Sen ska jag gå och lägga mej halv 11 och sova över 12-slaget bara för sakens skull. Det är så fruktansvärt överskattat. Det blir ju 2009 utan fest också. För den delen kommer jag inte palla med nått festande heller. Är som sagt fruktansvärt trött. Undra vem som kört över mej med en ångvält egentligen?

Nog med funderingar och konfunderingar (vad det nu är för skillnad på de två orden?). Nu ska jag sova.

God Natt töntar!

Hey there skinny bitch!

Kategori: Allmänt


April 2007

Idag har jag jobbat och varit på Näset. Vart fan tar dagarna vägen? Just nu njuter jag av spänningen i Flickan som lekte med elden. Det är najs!