Linnéa

Refränger och fett tröttnar man på.

Thursday eyy eyy

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit effektiv på jobbet, fick sluta lite tidigare till och med. Lucky me! Mötte upp min kära gamla polare Thilda vid Skanstull och vi fikade och pratade i nästan en och en halv timme på Muffinfabriken. Suveräna muffins btw! Drog vid sju-tiden ner till Eriksdalsbadet och hann se slutet av Viktors simhoppsträning. Efter simhoppet körde jag, Suss och Viktor bort till Hammarby Sjöstad och käkade burgare på Max .Gott! Nu har vi handlat inför morgondagens middag som jag ska laga, Viktor har gått och lagt sig och jag och Susann har sjunkit ner i soffan med varsin dator och druckit en kopp te. Min närmsta plan är att borsta gaddarna och förflytta mej till sängen och se ett avsnitt av SATC innan jag ska sova. Imorgon är sista dagen på LIA:n och sista hela dagen i Sthlm. Fasen vad jag kommer sakna Hufvudstaden!!!!!! Får bli ett återbesök inom snar framtid känner jag!

Fasters hockeyproffs!

God Natt!

Wednesday and I'm not in love

Kategori: Allmänt

Idag har jag spisat musslor och vitt vin med min far. Blev lite lagom rusig såhär på onsdagseftermiddagen. Är det lill-lördag så är det. När jag kom hem till bror bjöds det på äppelpaj och glass. Hey! Snart kommer jag rulla fram. Haha!

God hates me

Kategori: Allmänt

B-A-J-S kan väl lite fint beskriva min dag. Dock vände det vid den strålande middagen. Ugnsstekt fläskkarré, potatis, gräddsås, inlagd gurka, hemgjort äppelmos....and so on. Mätt och belåten med en macchiato som avslut. Tack Suss för den middagen, den gjorde min dag! Nu ska jag surfa en stund innan jag ska borsta gaddarna och krypa ner och titta på några avsnitt av Sex and the city innan jag somnar. Imorgon måste jag kliva upp och duscha, suck.

På lördag åker jag ner till Bajs-Båstad igen. Blä blä blä. Dock har jag ju fina planer för våren som muntrar upp mej en aning.

Nä nu får det vara nog.

Hej då!