Linnéa

Refränger och fett tröttnar man på.

TGIF

Kategori: Allmänt, Livet

Fredag fredag fredag! Denna veckans underbara dag! Det går inte att vara på dåligt humör en fredag!
 
Började denna grymma fredag med att VIP-shoppa på H&M där jag fick med mig en klänning och en tubhalsduk hem. Sedan iväg på seminarium där jag får ett sms från morsan att vi fått biljetter till Robbie Williams i sommar! WOOPWOOP! Två konserter den kommande sommaren! So far...
 
Kom på den geniala idén att skippa magtröjan och Mel C-tofsen imorgon och köra all in på grunge-stilen. Det blir stora, trasiga jeans, Kurt Cobain t-shirt, slitna Converse, flanellskojrta och stripigt hår! Kommer jag vara snygg eller vad?! Så imorgon ska jag dricka öl och vara så jävla awesome! Can't wait!!!
 
Nu sitter jag med tentan. Snart ska jag bege mig mot Tjälle som bjuppar på middag idag! Hur bra?!
 
Jo, ni alla julkramare! Glöm inte bort...
 
Trevlig fredagkväll dårå!
 

God natt

Kategori: Allmänt, Livet

Naken och exposed

Kategori: Allmänt, Livet

God morgon!
Dock en aning tveksam om jag vill kalla den god när det ser ut såhär utanför mitt fönster.
Så jävla sorgligt. Jag hatar, avskyr och äcklas av snö och vinter. Mitt hjärta blöder...
 
I övrigt förutom äckelsnön är det väl en bra morgon. Käkat gröt. Helt seriöst det godaste jag ätit sen jag började med LCHF i juni. Godis och socker I don't give a fuck! Men gröt, denna gröt. Åhhh!
 
Trots min orkeslöshet måste jag plugga idag. Kommer nog gå bra. Har en plan. Det löser sig sa han som sket i vasken. Ska ta och städa också. Upphetsande sysslor idag.
 
Morgondagen är fullbokad. Nästan i alla fall. Ska VIP-shopppa på H&M imorgon bitti, sen seminarium 10-12 och eventuellt IKEA med Suss på em. Annars spinning och mer plugg.
 
Lördag jävlarimig så blir det 90-talsfest för hela slanten! Sååå jävla pepp! Woop Woop!
 
Tänker avsluta detta svintråkiga inlägg med en bild på mig själv. Kan inte bestämma mig för om jag ser smått galen ut eller om det faktiskt är en fin bild. Det lutar åt galen... Med överbett!