Linnéa

Refränger och fett tröttnar man på.

Äckliga tisdag

Kategori: Allmänt

Kan den här dagen vara mer som en tisdag?
Regnet ööööser ner, jag sitter och pluggar, inget roligt på tv ikväll och jag är trött. Positiv tjej här!
 
Nä, men alltså jag har varit grymt effektiv nu nån timme. Skrivit en restuppgift som blev grym. Det tackar vi helgen invigning för! Fått hemtentan och den verkar riktigt rolig. I den bemärkelse en hemtenta kan vara rolig vill säga. Dessutom har jag kirrat ny VFU-plats så jag slipper vara på den där hemska skolan jag var på sist. Nu blir det en skola i Orminge vilket jag bugar och bockar för. Oavsett om det skulle snökaosa så kan jag ta mig dit. Nära Friskis och nära Orminge centrum. Perfa! Hoppas bara ungarna är snälla.
 
Nu måste jag dra på mig anständiga paltor och dra till universitetet på föreläsning. Jippi! Eller inte...
 
En regning, grå tisdag i Björknäs blir liksom inte roligare än te och plugg. Sorligt men sant.
 
Laters!

Säg hej!

Kategori: Allmänt

 
Gör det bara; säg HEJ!
 
Åh herregud vad jag pluggade igår. NOT! Sitter övergrävd med skiten idag. Det löser sig.
 
Helt galet bra invigning på Friends Arena igår i alla fall! Långt över förväntan förutom Roxette som var en superdundermegaFLOPP! Alltså gud, Per Gessle. Klipp dig och fortsätt lev på dina surt ihoptjänade stim-pengar, tack!
Körberg sjöng Anthem och då blev man allt tjock i halsen. Jösses! Och Mustasch brakinledning! Och skitnsygga Agnes! Och The Hives! Ja, det var mycket bra och arenan är så sjukt jävla häftig! Nu ska även vi svennar stoltsera med en en nationalarena som skulle kunna stå värd för en VM/EM-final i fotboll.
Efter kalaset kom vi bort från varandra, jag och Josephine väntade på bussen som aldrig kom i kylan typ en halvtimme innan vi också tog pendeln in till stan. Roade hela vagnen med att prata bonn'dialekter. Lol! Obetalbara miner från alla människor vagnen när Josephine på bredaste dalmål säger: "Är vi frammeee nu?? I Stockholm? Där har jag aaaldrig vaarit!" Så jävla roligt! HAHAHAHA!
 
Vi skulle ut men kunde aldrig bestämma oss vart vi skulle så det hela slutade med att jag, Joel och Josephine hamnade i lobbyn på Royal Viking. Jag drack vatten, de drack lite alkohol och så snackade vi lite. Avslutade med Max-mat innan vi alla drog hem. Trevlig kväll. Mycket trevlig kväll.
Mmmm, H2O...
Såhär snygg kan man va när man tar kort på sig själv i
trappuppgången halv 3 på natten.
 
Trots noll alkohol igår känner jag mig så jävla trött och bakis. Hungrig trots att jag nyss klämde en stor skål keso och kvarg. Åhhh.
 
Nu måste jag verkligen verkligen plugga. Blir att ordbajsa sig igenom det här.
 
Vi ses på andra sidan (plugget så klart)!

Lördagslivet

Kategori: Allmänt

Jamen hejsan!
Här går allt i ett. Plugg, jobb, spinning, sova, äta, försöka hinna med mig själv. En tentajävel är upcoming och jag har två jävla uppgifter som jag måste kirra. Varav en på tre sidor tills på måndag. Det löser sig...
Fick i alla fall B på förra kursen! Är man superwoman eller är man?!
 
Igår var en sån där dag jag drömt om i tre veckors tid. Ingen stress, ingen press. Bara göra shit I wanna do! Frissan först på morgonen och blev nån nyans ljusare. Åh, som jag saknat det! Mitt älskade naturliga ljusa hår! Om än med massor av schyssta superröda inslag som tydligen är helt naturliga. Hur som helst så älskar jag det! Feeeeelin' gorgeous!
Är det snygg eller är det snyggt!?!
 
Efter frissan for jag hem, käkade lite sen frulle. Kör sån där periodisk fasta. Funkar bättre än jag trodde. Måste kicka igång den här jävla viktnedgången. Händer ju inte ett jävla skit. Hur som helst, skit i det!
 
Mötte upp min käre Bond-kompanjon Joel senare och så drog vi mot bion. V-I-P all the way! Kommer till biografen och då har dom en freakin' bar där! Japp! Så vi drack en varsin Vesper Martini i äkta Bond-style innan vi slog oss ner i vår tvåsits-soffa med sjukt mycket benutrymme och njöt av två timmar BOND! Som alltid galet bra!
Efter sisådär två och en halv timme var härligheten slut och vi bestämde oss för en drink innan middagen. Eftersom vi var i närheten av Stureplan hamnade vi på East. Jag drack en helt otroligt god och supersyrlig citrondrink och så snackade vi jobb. Vi och alla kostymnissar. Jag reflekterade just över att trots att vi var på Stureplan kände jag mig inte malplacerad som annars. Hmm... Måste sluta döma hunden efter håren. Jag som alltid skall vara så fördomslös. Haha!
 
Middagen intog vi på en koreansk restaurang längre ner på Birger Jarlsgatan tillsammans med två andra kollegor. Vi grillade maten själva vid bordet, pratade, åt och jag drack viiiin. Blev mycket mätta och belåtna och jag blev fullkastrull. Inte mycket som behövs för mig nu för tiden. Avslutade kvällen på ett kafé och sen drog vi alla hem. En sån jävla galet bra dag/kväll! Jag spenderade även hela min dag runt Stureplan och Östermalm. Ovanligt som fan, dock trivdes jag extremt mycket. Måste lova mig själv att inte döma ut stället innan jag gett det en ärlig chans. Är man trelvig själv är folk trevlig mot dig också. Även på Stureplan :)
 
Förresten, en annan grej. Jag har hamnat i en sån jävla jobbig sits. Fan alltså. Kan inte ens skriva vad det handlar om för det är så piiiinsamt och typiskt mig. Varför, varför, varför?!! Åh, känslolivet alltså. Sluta spela mig ett spratt tack! Hur vore det om jag skulle kunna vara realist någon gång och ja, liksom hitta en karl som inte är upptagen och ja...Jag slutar här. Det blir för pinsamt annars. Och nej, han är inte gay så det finns en viss realistisk chans. En på 100 miljoner. Dör av pinsamhet nu.
 
Nej, plugga var ju det jag egentligen skulle göra.... Hej då!