Linnéa

Refränger och fett tröttnar man på.

Hej då 2012!

Kategori: Livet

Jaha, då var detta året till ända. 2012 går nog till historien som det mest omtumlande och händelserika året hittills i mitt 23-åriga liv.
 
Har upplevt allt från de djupaste hål av ångest till de högsta topparna av lycka. Jag har varit galet, hysteriskt och underbart kär, sprungit på krogen och festat, pluggat och jobbat arslet av mig, tränat, haft världens festate biceps, levt i smått ekonomisk kris, träffat massor av nya vänner, hittat mig själv, gått på lchf, tränat spinning, dejtat, hånglat, legat, varit på historísk Springsteen-konsert, fyllt 23, engagerat mig politiskt, sett Sverige - Brasilien, varit förbannad, gråtit, skrattat och varit extremt underbart lycklig!
 
Inte lite man hunnit med liksom...
 
Nu ska jag packa ihop mig för resten av året ska jag spendera på jobbet och sen ska jag hem och göra mig så jävla snygg för att dricka och dansa in det nya året med de bästa av de bästa!
 
Gott nytt år!

Earlybird

Kategori: Livet

Godmorgon i halvottan!
 
Uppe med den sjusovande tuppen idag så inte riktigt klockan 6. Dock fortfarande, I need some sleeeeep! På onsdag åker jag ju till Ånge så då ska jag fan bara sova.
 
Igår jobbade jag och var aptrött hela dagen. Mötte Robert efter jobbet och vi for hem och åt salta pinnar och pommes till middag. Så jävla gott! Första gången jag äter pommes sen typ i våras?! Det är ju heeelt galet.
 
Efter den delikata middagen parkerade vi oss på madrassen och kollade på Stjärnorna på slottet och på Rocky 3 OCH 4. Jag vet inte hur många gånger jag dog av kåtslag över Dolph Lundgren! FÅR MAN VARA SÅ SNYGG OCH MANLIG????? Jisses...
Popcornskålen på magen och Rocky på tv. Bra lördagskväll.
 
Somnade typ halv 2 inatt efter att ha blivit bombad av fylle-sms från Daniel. Och han ska föreställa 40? Haha...
 
Nu måste jag snart packa ihop mig och dra på jobbet och tjäna lite cash. Imorgon är det årets sista dag... Det ska jag fira med att jobba till klockan 18 och sen fara hem och duscha, krulla håret och hoppa i nyårsstassen som andas Carrie Bradshaw lång väg. Svinsnygg med andra ord! Kvällen och natten kommer vi spendera på Debaser Medis med dragqueens, glitter, glamour och en massa braaaa musik. Hello 2013 here we come!
 
Puss

Rise and shine

Kategori: Livet

God morgon i ottan!
 
Alltid lika roligt att kliva upp typ 6.30 en lördag. Underbart är vad det är! Not....
 
Särskilt jobbigt är det när man var ute till klockan 2 på natten dessutom. Dock lätt värt. Sjukt bra fredagkväll. Verkligen skitbra kväll! Nä, GALET bra kväll! Trots mina timmar av nervösa svettningar och mitt illamående. Hehe..
Jag kan dessutom inte nog uppskatta hur underbart det är att ha Robert här! Utan hans support hade gårdagen inte alls blivit lika bra.... Älskade underbara vän <3 Det här tillfälliga sambolivet kommer bli kick ass - KICK ASS!
 
Nu ska jag packa ihop mig och sticka och jobba. När jag slutar ryktas det om att det blir någon slags middag som innefattar pommes. Åhhh så underbart!
 
Puss