Linnéa

Refränger och fett tröttnar man på.

Deperate housewife

Kategori: Allmänt

Kaffebryggaren puttrar och jag smyger runt och tänder ljus. Jag är en sån hemmafru, mhhhmmmm....

Jag har en förmåga...

Kategori: Allmänt

...att leka med ord. Att bilda meningar och att bygga historier. Kanske borde jag satsa på en karriär som journalist för ett fint magasin istället? Nej, nej. Då kommer jag ju aldrig kunna bli PR-ansvarig på Hammarby IF. Haha! Vilken jäkla slutkläm min uppgift fick. Blow them of the chair, liksom! Självgod, jag vet!
Nu när jag är klar med vad jag måste göra ska jag slänga på en panna kaffe och parkera mej i soffan och slötitta på tv, som jag i och för sig gjort i stort sett hela eftermiddagen, men WTF, det är bara söndag en gång i veckan och det finns ingen som tvingar mej att göra något annat.
Imorgon är det vardag igen och då ska jag nog kila på biblioteket en sväng efter att vi slutat. Sen får ödet avgöra hur jag spenderar min kväll. På onsdag får jag äntligen fara hem! Hem till Ånge och ladda batterierna! Äntligen ska jag få prata och skratta. Stackars mamma, jag lär ju prata ihjäl henne och Kadin ska vi inte snacka om. Hoppas verkligen hon har petat vaxet ur öronen, för hon kommer få höra på grejer! Ojojoj...

Nä, kaffe var det!

Puss och hej jävla leverpastej! (Fan, vi har slut på leverpastej! Jag får ingen leverpastej på mackan imorgon!! PANIK!!)

Nu vill jag inte vara här längre!

Kategori: Allmänt

Sitter och gör mest ingenting. Vaknade vid nio imorse, tog en promenad längs Köpmansgatan och strandpromenaden. Kom hem och åt frukost ute i slagsmål med 75 miljoner getingar. Klädde på mej, packade Elle-bagen och cyklade ner till stranden en stund. Det var meningen att jag skulle få uppgiften klar, men istället knäppte jag kort, solade, läste, skrev av mej djupa saker och bara tog det lugnt. Måste säga att det var grymt skönt. Kan också tillägga att när man har hemlängtan och ligger på en allmän strand är det skitbra med solglasögon... Cyklade hem vi halv 2 tiden och gjorde mej lite lunch. Kassler och avokado är mums mums! Nu sitter jag här och längtar bara hem. Jag vill hem till Ånge nu, vill bara att det ska bli onsdag nu så jag får fara hem och träffa Mami, Kadin, Rob, Momme och alla andra där hemma. Just nu orkar jag inte med det här jävla Båstad. Det är så jävla ensamt här!!!

Nu måste jag skriva om en dag på jobbet om fem år.

Hejdå!