Linnéa

Refränger och fett tröttnar man på.

Badlands

Kategori: , Den gamla goda tiden

Men hallå där!

Bloggtorka några dagar.

Helgen var fin. Delade en flaska vin plus lite till med bror i lördags. Snackade och kollade på Youtube. Drog mig hemåt runt tio-tiden. Kom hem och insåg att jag var full som en liten kastrull. Haha. Älskade med mina nya Converse innan jag slocknade. Klev upp klockan 6 i söndags och jobbade. Gick skitbra!

Familjen Melin. Jag och mina Converse.

Igår jobbade jag och sen for jag in till stan och gick på bio med snygg-Julia. Bröderna Karlsson. Lagomt rolig och lättsmält svensk film.

Tisdag idag, veckans absolut värdelösaste dag. Fast ändå har det här varit den bästa tisdagen på länge! Hjälpte ett par australiensare igår som gillade mig så mycket att de kom tillbaka idag och gav mig presenter! Den ni!

Finfina Australien-saker!

En stund innan jag skulle sluta idag slog eftermiddagshuvudvärken till. Fan! Dock lindrades den med ens då jag insåg att i vid biljettautomaten i hallen utanför står MARKUS JÄVLA KRUNEGÅRD! Han bara stod där och var skitsnygg i sin kostym och sina flipflops. Jag vart så till mig att jag kom av mig med min kund, haha. THAT MOMENT MADE MY DAY!

Nu har jag ätit extremt tidig middag på grund av akut hunger och även hunnit hugga in på disken. Tänkte träna en sväng och sen dammsuga råtthålet. Hade planer på Allsången live ikväll men jag tror jag överväger att se det hemifrån liggandes raklång på sängen istället. Need some sleep! Det har inte blivit mycket av den vara på senaste tiden...

Imorgon drar jag hem till Ånge på en 24-timmarsvisit. Ska bli rätt najs. Men först job 05.50-14.00. Mmmm, jag verkligen älskar att kliva upp klockan 4 på morgonen!

Kommer vara jävligt tomt på jobbet i framtiden förresten, min favvo-Jan slutade idag! Buuuhuuuu! I will miss him!

Nu ska jag sluta snacka skit och pumpa lite muskler istället. Jag är en sån jävla fit brud nu för tiden. Toppform - hell yes!

Laters!

She's got the look.

Kategori: , Den gamla goda tiden

God morgon!

Sitter och dricker kaffe, just svalt frukosten. På radion spelar de låten som handlar om mig - The look. Höhö! Jag är så rolig!

Snart ska jag ta och platta frillan och dra iväg på jobbet. Jobbar till klockan 18 och sen bär det av till Jarlaberg för middag med bror och familj. Naaajs!

Förresten, Blondinbella måste ha världshistoriens mest irriterande röst. Tyvärr. Föredrar när hon skriver istället.

Laters!

Hela livet var ett disco.

Kategori: , Den gamla goda tiden

Tja!

Soool idag och jag är LEDIG! Ska ta mig ner till Glasan och steka för första gången på tre veckor. Brunheten bleknar fort...

Igår var det helt sjukt på jobbet! När klockan var sju hade vi över 100 pers på kö och 50 minuters väntetid. Det intressanta var att det vart inte speciellt mycket försäljning heller, folk frågade mest. Vore det jag skulle jag kastat nummerlappen och dragit. Fy fan! Hur som helst så jobbade vi ner det på typ en timme, effektiva som vi är. Jag visade även Mustafa Mohammed hur man kommmer till Bagport. Den ni! Var helt sjuuukt slut när jag slutade. Det var egentligen After Work på Bishop Arms men jag hade däckat om jag gått dit och druckit ett glas vin. Då hade de fått sätta mig i en taxi hem. Istället tog jag bussen på eget initiativ och slocknade så fort jag lagt mig i min renbäddade säng. Rolig brud, verkligen.

Ikväll ska jag ha hemmakväll med mig själv. Som om jag aldrig har det annars?! Ska köpa mig en fet pizza och dricka vin. Det är jag så jävla värd! Känns som om det varit en hård vecka.

En vecka sedan Yran redan...Shiiit!

Efter jobbet imorgon ska jag fara raka vägen till Jarlaberg och träffa bror med familj! Får passa på när de mellanlandar hemma. Ska även kvittera ut mina färska, ÄKTA CONVERSE direktimporterade från USA! JAG HAR BLIVIT MED CONVERSE, DET FÖRSTA ÄKTA PARET I MINA ÄGOR NÅGONSIN! UNDERBART!

Åååååååhhhhh!!!!

Nu ska jag fundera ut hur jag ska orka träna Killer abs-en. Det känns som om någon passat på att köra över mig några gånger med en ångvält under natten. Hårt.

Puss i ljumsken!