Linnéa

Refränger och fett tröttnar man på.

Vinterväglag

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Känner mig äckligt pigg med tanke på att jag var ut igår och att klockan är före 11. Struntade blankt i att bli bakfull utan vaknade istället typ 9 och klev upp och duschade. Sen dess har jag diskat och städat upp från igår. Herreminje, vad har hänt med mig?

Hur som helst så hade Fader Hamberg och jag det suveränt kul igår!
Käkade lite mat från Shish och till efterrätt vart det kaffe och Baileys. Såklart. Förfestade vidare med mamma och Sivan genom att titta på Melodifestivalen och äta diverse godsaker. Vid halv 11 drog vi vidare mot succéstället Mittis. Röjde av dansgolvet, headbangade och spelade luftgitarr till AC/DC. Alltså, AC/DC! PÅ KROGEN! ME LIKELIKE!!!!! Sen var vi på toa och pratade engelska i vanlig ordning. Jag vill minnas att vi bestämde att vi ska åka till New York. Avslutade kvällen med att dansa sista dansen med herr Simonsson som jag lovat. Trevligt trevligt med andra ord! Skrattade hela vägen hem. Sen drog Ellen hem och jag gick upp och la mig med Reine. Inte ens efter en utekväll kan jag vara utan Reine, min Reine.

Vinbrudarna

Dooleys!
Behöver jag säga att vi hade kul?
Nu ska jag äta hårdbrödmackor och fruktsallad. Sjuka bakis-cravings.

A little crazy

Kategori: Allmänt


Le och var glad för fan! Det är ju lördag!

Augustin

Kategori: Allmänt

Ah, lördag!

Vaknade faktiskt före 11 imorse. REKORD! Har inte gjort ett skit sen dess. Najs som fan.

Igår var jag en gris än en gång. Slutade halv 12 och gick hem och sov till 2. Sen badade jag fötterna, kollade på OS och skalade räkor. Hämtade mor och sen hade vi räkfrossa och fetade oss i soffan framför Let's Dance. Vill bara att OS ska ta slut nu så På spåret börjar igen. PENSIONÄRSVARNING!!!!

Ikväll kommer Ellen hit! Vi ska ladda upp med lite Shish-mat, Melodifestivalen och alkohol innan vi drar och röjer av dansgolvet på succékrogen MITTIS! Kommer bli helt suveränt.

Nu ska jag slösurfa och lyssna på P4.Sänder en varm tanke till dig Kadin!