Linnéa

Refränger och fett tröttnar man på.

This time baby...

Kategori: Allmänt

Hej hopp!

Jag är inte död.
Jag har bara haft en svacka i mitt bloggande den här veckan. Rätt down vecka helt och hållet egentligen. Min höft och jag har trilskats till och från sen i söndags, men igår var jag till min stora idol amazonkvinnan och blev lagomt tilltryckt. Skönt.

Förresten, ikväll mina vänner, ikväll smäller det! Nu är den här! Helgen jag längtat efter sen förra året. YRAN ÄR HÄR!!!!

Vid femtiden lämnar vi Medelpad och drar norrut mot de jämtländska skogarna och Östersund för en hel helgs total euforisk yra! Snacka om att jag längtat. Det är obeskrivligt.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen ska jag slänga på mej några paltor och möta upp Malmberg för en promenad. Känns välbehövligt.

Vi ses kanske!

Såhär ser mina bilder ut nu för tiden.

Kategori: Allmänt

Jag har hamnat i modebloggar-koma. Inte för att jag ofta publicerar mina outfits här i bloggen, men jag har en sjuk festisch för att alltid fota mina outfits nu för tiden. Kan det bero på att någon typ av bra smak och stil har dragit över mej de senaste månaderna? Hur som helst, här har ni veckans outfits i äkta pretto-jäättejobbig-modebloggar-stil.

Tisdag.

Onsdag.

Torsdag.

Lördag.

Sorry Kadin, jag vet att jag gjort dej extremt besviken nu.

Shame on you!

Kategori: Allmänt

Tjeeena! God morgon! Hejhej! Tjabba!

Sitter just
och får öronen misshandlad av en asdålig låt på radion. Sugar ray tror jag närmare bestämt det var...Sugigt som fan.

Klockan är sju och jag rattade just om till P4 för att får höra lite riktiga nyheter från Ekot. Man är ju inte pensionär för ingenting som sagt. Idag stundar veckan fjärde 8-timmarspass och veckans näst sista arbetspass totalt. Det börjar kännas av att det är helg efter idag...

Imorgon och lördag är jag ledig, vilket kommer resultera i en halvt om halvt improviserad 20års-fest imorgon. Undra om någon kommer överhuvudtaget? Annars får väl jag, Ellen, Kadin och Tony festa loss själv. Det blir aldrig roligare än man gör sig. Hehe.


Kom om ni inte har nått annat för er vettja! Det kommer bli kick ass. Haha.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen montera på mitt ansikte och hitta några schyssta paltor som jag kan glassa runt i nere på SJ idag.

Laters peeps!