Linnéa

Refränger och fett tröttnar man på.

La Dolce Vita

Kategori: Livet

Hej!
 
Nä, har inte hängt mig i duschstången än. Det var dock jävligt nära i söndags. Förbannade jävla skitdag. På alla sätt...
 
Nu i dagarna har jag löst upp en del trådar, planerat och börjat se på allt lite ljusare. Det kommer lösa sig och det kommer bli bra, bara jag fokuserar på vad jag vill och känner.
 
Nu ska jag föna och platta håret, hoppa i några schyssta paltor och sticka på skolan. Ska planera en topplektion tills imorgon. Då kommer Sten och kollar. Wish me gooooood luck....!
 
Puss

Jag återkommer snart...

Kategori: Livet

...när allt är bättre igen och hjärtat värker mindre.

Walk along memory lane...

Kategori: Livet

Gårdagen blev inte som planerat - SKITER MAN VÄL I!
 
Vi tog ändå en öl inne i stan med Joel och Linn. Är så överjävla tacksam för alla människor som jag omger mig med och som verkligen bryr sig! Tack!
 
Jag är examinerad, har haft min lilla tentafylla och är LEEEEDIG i dagarna två!!! 
Freeeesh...
 
Idag ska jag på singelkväll med mina kära jobbtjejer. Kommer bli smashing och skönt med lite nytt umgänge. Det är EXAKT PRECIS vad jag behöver idag. Nya tjejkompisar och viiiiin!
 
Satt och kollade igenom en massa gamla bilder på mig och Robert. Har känt varandra i typ 6 år nu och det finns ingen vän som Robert! Ingen som är så ärlig, så snäll, så lättsam, så rolig och det finns ingen annan jag skulle tänka mig att bo ihop med! 6 års vänskap och snart 2 veckors samboliv. Älskar dig vännen!
  
Nä, duscha och äta nått kanske...
 
Puss