Linnéa

Refränger och fett tröttnar man på.

To have you by my side.

Kategori: Allmänt

Hej måndag!

Bott här nere i precis 15 dagar nu. Sjuukt. Trivs som fisken i vattnet.

Har haft en spännande helg. Först middag med farsan och After Work med Thilda på Medis. Superfredag!

Rödtjut som inte gick av för hackor. Med ton av ekfat och cigarrök...Höhö.

I lördags var Viktor här. Vi bestämde oss för Tekniska museet pga skitvädret. Annars hade det blivit fotboll istället. Tekniska var svinkul och vi var där flera timmar!

Kände mig lite svullen efter vinet...

Det var inte bara Viktor som följde med. Även hans 5 kloner.

Viktor i lådan.

När vi kom hem åt vi hämtmat och kollade på tv. Viktor somnade på nymadrassen och jag planerade att se klart Eurovision. Planerade. Slutade med att jag vaknade halv 2 med tv:n igång och utan en aning om vem som vann.
Viktor for hem vid halv 12 igår och jag tog och dammsög. Chips över HELA lägenheten. Haha. For in till stan utan vidare plan och det slutade med att jag handlade på Lidl på Folkkungagatan och for hem igen. Slängde kycklingklubbor i ugnen, drack läsk och läste. Såg på reprisen av Vem vet mest? Alltid lika kul att se sig själv på tv. Hehe. Åt mat och sen läste jag ännu mer. Köpte ju Elsas mode som jag nu slukar. Sjuuuukt bra bok!

Tog mig en promenad ner till affären och köpte tuggummi på kvällningen. Ringde mamsen för andra gången. Hade extra mammalängtan igår när det var Mors dag. Hon kommer ju på torsdag som tur är! Gick hem och hängde tvätt, diskade och plockade lite. Badade fötterna och klockan halv 10 gick jag och la mig. Godnatt före klockan 10. Haha. Svinigt trött av någon anledning.

Mitt nattduksbord. Syrener, Zlatan och Elsas mode. Löööv it!

Nu sitter jag och väntar på posten. Hoppas mitt avtal kommer. Då ska jag åka in till stan och fixa med jobbet. Träffa pappa och få en kjol och sen vette tusan.

Ska i alla fall träna Killer abs-en först.

Hörs hej!

Fredagsfint.

Kategori: Allmänt

Åhhååå vilken fredag!

För det första så bara älskar jag att bo 5 meter från bussen! Idag när jag skulle in till stan hann jag upp en gång för att byta skor och ytterligare en gång för att kolla att jag låst dörren innan bussen kom. SUPERNAJS!

Fick vänta på pappa inne på centralen så jag gick på Pocketshop och köpte Elsas mode. Längesedan jag läste en bok och den kändes rätt lättläst så jag slog till. Pappa och jag gick runt en sväng inne i stan innan vi beslutade (eller jag beslutade) att vi skulle fara upp på Medis. Slog oss ner på en uteservering och glassade. Jag köpte Situation Stockholm av en snubbe och kände att jag gjorde dagens gärning. Medmänniskan i mig kan inte ignorera sånt. Tog oss en promenad till SoFo och tillbaka innan vi var hungriga nog och käkade på en krog på Götgatan. Sviiingod biff med pommes och bea! Precis vad jag var sugen på. Rensade tallriken. Såklart!

Pappa drog tillbaka till centralen och jag gick på bolaget.
En lönefredag efter fem. Behöver jag säga att det var kö? Nääää. Köpte den sista flaskan McPherson som fanns kvar och drog bort och mötte upp Thilda. Vi slog oss ner på en uteservering och drack lite vin och snackade skit. Så jävla trevligt! Stötte på en gammal AWPE:are dessutom. Haha. Mesar som vi är vart vi på lyset och skrattade åt en uggla som hökade på en balkong, jag köpte cigg och var olydig. Eftersom jag ska vara "barnvakt" imorgon drog vi åt varsitt håll och jag var hemma typ 20 i 9. Hahaha, häftig man är!

Nu ska jag läsa Elsas mode.

Laters!

FREDAG!!!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Äntligen fredag!!! YES!!!

Tog "sovmorgon" idag. Sov till halv 10. Haha. Vilket skämt. Hur som helst så fick jag ju sova tills jag vaknade av mig själv. Aldrig fel.

Gårdagen var rätt soft.
For in till stan en sväng på grund av tristess. Promenerade runt. Stötte på Ola Salo. Het snubbe det där! Sen tog jag en sväng förbi Norrmalmstorg och bort mot Berns. Där såg jag Blondinbella och polisuppståndelsen vid Bukowskis. Intressant värre. Tog en promenad Biblioteksgatan upp till Stureplan och en sväng förbi Scholl på Kungsgatan. Har ju velat haft en sån där fotbalja som mamma har. Tur att jag gick in där, de skulle stänga butiken till midsommar. Köpte mig en fotbalja för 39 spänn. Miss Bigspender!

For sen hem och petade i mig lite mat.
Sen la jag mig och tog en powernap. Sov som en gris. Drägglade värre än en rabiessjuk hund. Hahaha. Fräsch brud! Piffade till mig och for bort mot brorsnästet. Kollade in våryran på Viktor skola. Trevligt. Viktor var snyggaste clownen av alla i alla fall.


Följde med bror och Suss hem sen. Vi delade en flaska rosévin och snackade skit. När Viktor kom hem spelade vi kort. For hem vid halv 11. Missade helt Eurovision-kalaset. Snyft. Not!

Nu ska jag borsta tänderna, träna Killer abs-en och sen göra mig lite fredagsfin. Hoppas på en After Work med fröken Johansson och sen ska farsan sova här inatt. Sweet.

Laters!