Linnéa

Refränger och fett tröttnar man på.

Korvstoppad

Kategori: Allmänt

Efter en dag med grym korvstoppning på skolan tog jag tag i städningen av mitt rum. Hann halvvägs innan jag och Jonas bestämde oss för att låna Rickards bil och dra på Eurostop och Willys o handla. Willys är seriöst min favoritaffär! Där har dom allt, speciellt en massa läsk och naturgodis, precis vad jag begär.
Jag handlade 8 liter läsk och lite (skitmycket) jordubbar i yoghurt, så nu är Kadins och min helg räddad! Hon kommer ju som sagt på fredag, jippie!!!
Sen hem och packa upp och in med all food in da fridge. Gjorde mej lite fika och pös upp på rummet eftersom jag inte är så värst intresserad av Champions League-fotboll som grabbarna. Snackade med Rob om kiss och bajs en timme och nu tänkte jag kolla in dagens avsnitt av Vem vet mest? innan jag ska släcka lampan och försöka få någon sorts sömn. Inatt drömde jag bara en massa konstiga saker om mördare och om en massa folk, helt sjukt. Hoppas på en lugnare natt inatt. Imorgon blir det grupparbete, joggingrunda, Top Model och fotboll.

Rob skickade förresten en jättesöt och en mindre söt bild på mej förut. Jag tycker personligen att jag är liiite sötare på bilden till höger. Haha!

GodNatt! 

Shank

Kategori: Allmänt

Läsandet går framåt. Har duschat, fikat lite, kollat in Top Model och läst. Jag är en mycket effektiv flicka! Mhmm.... Nu är det 2½ men på 6:an, en paus från läsandet känns som ett faktum. Sen ska jag ringa Kadin och min moder.

L8er!

Svettigt

Kategori: Allmänt

Ligger framför tv:n, kollar på Vem vet mest? och eftersvettas. Mysigt värre! Snart ska jag duscha och sen blir det lite te och mackor som återhämting. Jo just det! Vi ska ju boka biljetter åt Kadin sen så hon kan komma hit i helgen! GLÄDJEFNATT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GAHHHH! Okej, lite överdrivet men fan så kul det ska bli! Hahahahahaha!

Nu ska jag fortsätta eftersvettas lite och se klart på finalen av Vem vet mest?

Tjaaaaråååå!!