Linnéa

Refränger och fett tröttnar man på.

Nytt

Kategori: Allmänt

Köpte ELLE idag och då fick man med en t-shirt. Eller ja, ska jag vara ärlig köpte jag tidningen för t-shirten men wtf! Hur som helst var den snygg.

Den var stor som ett as och såg ut som ett nattlinne, vilket iofs är jävligt hett. Men jag körde på varianten hårsnodd i sidan. Funkar najs det med.

Äh, fan va pretto och modebloggigt det blev. Jag som bara ville visa upp min snygga t-shirt. Därför slänger jag in en bild på mej själv med grönt hår för att bryta trenden.
image184

L8er!

Oh man!

Kategori: Allmänt

Känner mej extremt omotiverad till det mesta just nu. Usch, blä, fy! (Ja, det var det bästa jag kunde komma på)

Alltså, mitt personliga meddelande på MSN slår nog alla mina rekord. Ville bara tillägga den hemskt viktiga informationen så att ingen, verkligen ingen, går miste om det.
image180
Vart fan är Lasse Kongo när man behöver honom?

Snälla nån!

Kategori: Allmänt

Jag måste verkligen sluta läsa alla ytliga modebloggar som finns runt om i det här oändliga nätverket. Mina kompetenta, smarta hjärnceller ruttnar ju och dör om jag fortsätter såhär! Nu får det vara slut på ytligheten!

Snart är jag klar med Samhällsrapporten! Så flitig som jag varit de senaste fyra veckorna har jag nog inte varit under mina hela 12 år i skolan. Haha! (Men i ärlighetens namn, alla vet ju att det beror på att jag har haft fullt upp med min karriär som bodybuilder)
image179

Snart ska jag ta en paus och gå ut lite. Kanske en sväng på bibblan och väcka minahjärnceller till liv? Får väl se vad det blir...

Time to continue!

Tjenispenis!