Linnéa

Refränger och fett tröttnar man på.

Leaving on Monday Morning

Kategori: , Den gamla goda tiden

Tjeena!

Inte alla som börjar färga håret kl 11 en söndagkväll men det gjorde jag. Orkade inte se mitt orange hår med råttfärgad utväxt längre. Kräktes varje gång jag såg mig i spegeln. Ungefär. Så nu är jag mer gråhårig med blonda slingor, haha. Ser det ut som nu iaf. Får väl se hur slutresultatet blir, det kan inte bli värre i alla fall.

Det har varit en perfekt söndagskväll. Gick en promenad bort till Lidl, handlade det som behövdes till middagen och ytterligare typ 2,7 kilo julskinka. Haha. For hem och packade om och stack bort till brorsan. Spisade hemgjord pizza med bea och alla utom Viktor klämde två bitar. Gott som fan! Det behövde jag efter gårdagens skitmiddag. Läste lite kvällstidningar och sen for jag hem. Nu ska jag bara skölja slingfärgen ur håret, hämta tvätten och sen krypa till kojs. Imorgon är det måndag igen. YES!

Hörshej!

Första advent

Kategori: , Den gamla goda tiden

Herreminjösses! Var tar tiden vägen?!?! Idag är det redan första advent!

Min fiinfiiina gran. Älska In&Finn!!!

Ute yr snön som i en riktig snöboll. (Ni vet, sån där i glas som man skakar och så ser det ut som det snöar.)
Själv har jag nästan precis klivit upp för andra gången idag. Första gången var runt sju imorse och då hade jag en jävla lust att låta E&D åka själva bort till Globen, men jag var en snäll vän och gjorde dem sällskap.

Igår när de kom ner for vi hem till mig och fräschade upp oss lite, sen drog vi till Gamla Stan för att käka middag. Hade bokat bord till 20.00, blev bedda att vänta en kvart som blev en halvtimme som blev 40 min. Brudarna var sjukt nöjd med sin mat. Själv skulle jag "unna" mig något gott när jag väl var ute. Beställde kalvfilé med jumboscampi, tryffelrostad potatis och kryddsmör. Vad jag fick var en torr, minimal bit kött, 4 kokta pärer, kryddsmör som inte smakade något och smaklösa scampi. Mmmm. NOT! Tur att vi beställde vitlöksbröd. Jag klämde 5 brödskivor och nästan hela min portion men gick inte mätt därifrån. Stillade det med en påse godis på vägen hem. Haha. Kul att jag spenderade mer än 300 spänn på det när jag kunnat gjort det tio gånger bättre själv hemma för en fjärdedel av kostnaden. Bryr mig dock inte så mycket eftersom brudarna var så himla nöjda. Shit happens liksom. 

Jag&Danni

Nu ska jag ta en dusch och sen bege mig mot Lidl. Måste köpa mer julskinka!!! Haha. Ska slänga in tvätten på vägen ner. Ikväll ska jag vara en underbar lillasyster och bjuda min älskade bror med familj på middag.

Tjarå!

Be the strong one

Kategori: , Den gamla goda tiden

Hallå!!!

Är det inte FREDAG idag eller!!!! Veckans bästa dag!!!

Har redan hunnit med en handling på Coop med bror och svägerska.
Måste ju ta chansen när det är någon som har bil. Pratat med mamsen lite och spikat restaurang för morgondagens middag. Kommer bli en sjukt trevlig helg det här!

Ikväll blir det After Work med Thilda och sällskap. Innan dess ska jag hinna med lite städning och plugg. Kanske bäst att sätta igång?

Trevlig helg!

Snöänglar är ute. Snöhjärtan ska det vara!