Linnéa

Refränger och fett tröttnar man på.

To have you by my side.

Kategori: Allmänt

Hej måndag!

Bott här nere i precis 15 dagar nu. Sjuukt. Trivs som fisken i vattnet.

Har haft en spännande helg. Först middag med farsan och After Work med Thilda på Medis. Superfredag!

Rödtjut som inte gick av för hackor. Med ton av ekfat och cigarrök...Höhö.

I lördags var Viktor här. Vi bestämde oss för Tekniska museet pga skitvädret. Annars hade det blivit fotboll istället. Tekniska var svinkul och vi var där flera timmar!

Kände mig lite svullen efter vinet...

Det var inte bara Viktor som följde med. Även hans 5 kloner.

Viktor i lådan.

När vi kom hem åt vi hämtmat och kollade på tv. Viktor somnade på nymadrassen och jag planerade att se klart Eurovision. Planerade. Slutade med att jag vaknade halv 2 med tv:n igång och utan en aning om vem som vann.
Viktor for hem vid halv 12 igår och jag tog och dammsög. Chips över HELA lägenheten. Haha. For in till stan utan vidare plan och det slutade med att jag handlade på Lidl på Folkkungagatan och for hem igen. Slängde kycklingklubbor i ugnen, drack läsk och läste. Såg på reprisen av Vem vet mest? Alltid lika kul att se sig själv på tv. Hehe. Åt mat och sen läste jag ännu mer. Köpte ju Elsas mode som jag nu slukar. Sjuuuukt bra bok!

Tog mig en promenad ner till affären och köpte tuggummi på kvällningen. Ringde mamsen för andra gången. Hade extra mammalängtan igår när det var Mors dag. Hon kommer ju på torsdag som tur är! Gick hem och hängde tvätt, diskade och plockade lite. Badade fötterna och klockan halv 10 gick jag och la mig. Godnatt före klockan 10. Haha. Svinigt trött av någon anledning.

Mitt nattduksbord. Syrener, Zlatan och Elsas mode. Löööv it!

Nu sitter jag och väntar på posten. Hoppas mitt avtal kommer. Då ska jag åka in till stan och fixa med jobbet. Träffa pappa och få en kjol och sen vette tusan.

Ska i alla fall träna Killer abs-en först.

Hörs hej!