Linnéa

Refränger och fett tröttnar man på.

Badlands

Kategori: , Den gamla goda tiden

Men hallå där!

Bloggtorka några dagar.

Helgen var fin. Delade en flaska vin plus lite till med bror i lördags. Snackade och kollade på Youtube. Drog mig hemåt runt tio-tiden. Kom hem och insåg att jag var full som en liten kastrull. Haha. Älskade med mina nya Converse innan jag slocknade. Klev upp klockan 6 i söndags och jobbade. Gick skitbra!

Familjen Melin. Jag och mina Converse.

Igår jobbade jag och sen for jag in till stan och gick på bio med snygg-Julia. Bröderna Karlsson. Lagomt rolig och lättsmält svensk film.

Tisdag idag, veckans absolut värdelösaste dag. Fast ändå har det här varit den bästa tisdagen på länge! Hjälpte ett par australiensare igår som gillade mig så mycket att de kom tillbaka idag och gav mig presenter! Den ni!

Finfina Australien-saker!

En stund innan jag skulle sluta idag slog eftermiddagshuvudvärken till. Fan! Dock lindrades den med ens då jag insåg att i vid biljettautomaten i hallen utanför står MARKUS JÄVLA KRUNEGÅRD! Han bara stod där och var skitsnygg i sin kostym och sina flipflops. Jag vart så till mig att jag kom av mig med min kund, haha. THAT MOMENT MADE MY DAY!

Nu har jag ätit extremt tidig middag på grund av akut hunger och även hunnit hugga in på disken. Tänkte träna en sväng och sen dammsuga råtthålet. Hade planer på Allsången live ikväll men jag tror jag överväger att se det hemifrån liggandes raklång på sängen istället. Need some sleep! Det har inte blivit mycket av den vara på senaste tiden...

Imorgon drar jag hem till Ånge på en 24-timmarsvisit. Ska bli rätt najs. Men först job 05.50-14.00. Mmmm, jag verkligen älskar att kliva upp klockan 4 på morgonen!

Kommer vara jävligt tomt på jobbet i framtiden förresten, min favvo-Jan slutade idag! Buuuhuuuu! I will miss him!

Nu ska jag sluta snacka skit och pumpa lite muskler istället. Jag är en sån jävla fit brud nu för tiden. Toppform - hell yes!

Laters!