Linnéa

Refränger och fett tröttnar man på.

Hela livet var ett disco.

Kategori: , Den gamla goda tiden

Tja!

Soool idag och jag är LEDIG! Ska ta mig ner till Glasan och steka för första gången på tre veckor. Brunheten bleknar fort...

Igår var det helt sjukt på jobbet! När klockan var sju hade vi över 100 pers på kö och 50 minuters väntetid. Det intressanta var att det vart inte speciellt mycket försäljning heller, folk frågade mest. Vore det jag skulle jag kastat nummerlappen och dragit. Fy fan! Hur som helst så jobbade vi ner det på typ en timme, effektiva som vi är. Jag visade även Mustafa Mohammed hur man kommmer till Bagport. Den ni! Var helt sjuuukt slut när jag slutade. Det var egentligen After Work på Bishop Arms men jag hade däckat om jag gått dit och druckit ett glas vin. Då hade de fått sätta mig i en taxi hem. Istället tog jag bussen på eget initiativ och slocknade så fort jag lagt mig i min renbäddade säng. Rolig brud, verkligen.

Ikväll ska jag ha hemmakväll med mig själv. Som om jag aldrig har det annars?! Ska köpa mig en fet pizza och dricka vin. Det är jag så jävla värd! Känns som om det varit en hård vecka.

En vecka sedan Yran redan...Shiiit!

Efter jobbet imorgon ska jag fara raka vägen till Jarlaberg och träffa bror med familj! Får passa på när de mellanlandar hemma. Ska även kvittera ut mina färska, ÄKTA CONVERSE direktimporterade från USA! JAG HAR BLIVIT MED CONVERSE, DET FÖRSTA ÄKTA PARET I MINA ÄGOR NÅGONSIN! UNDERBART!

Åååååååhhhhh!!!!

Nu ska jag fundera ut hur jag ska orka träna Killer abs-en. Det känns som om någon passat på att köra över mig några gånger med en ångvält under natten. Hårt.

Puss i ljumsken!

Kommentera inlägget här: